Történetünk

Harmadik évtizede a szakma élvonalában...

Irodánk névadója - a magyar hostess szakma megalapítója - Kepes Ágnes volt, aki 25 éven át sikeresen vezette ügynökségünket. Negyed évszázad alatt a Kepes Hostess olyan eredményeket, szakmai sikereket ért el, mely ma már védjegynek számít a hazai hostess ügynökségek világában. 


Kepes Ágnes visszavonulása után, hosszas keresgélés eredményeképpen, megtalálta a legalkalmasabb utódot, aki átvehette irodánk irányítását, és ott folytatta a munkát, ahol Ági abbahagyta. Ő Romhányi Petra Anikó, aki 2015 eleje óta töretlen dinamikával vezeti a Kepes Hostess csapatát.

Évtizedek értékes tapasztalataival a hátunk mögött nemzetközi színvonalon dolgozunk, célunk a legmagasabb szakmai minőség biztosítása partnereinknek. Ez a biztosítéka annak, hogy Irodánk munkatársai szaktudásban, képzettségben és szervezettségben a legmagasabb követelményeknek felelnek meg.

Partnereinknek

 

Ha azt szeretné, hogy cégét, rendezvényét méltóképp képviseljék a nagyközönség előtt - válasszon minket! Adunk rá néhány jó okot, amiért érdemes velünk dolgoznia:

25 évnyi tapasztalat áll mögöttünk, és számtalan más cégekkel eltöltött közös munka is. Amennyiben számít az, hogy a munka gördülékenyen és megbízhatóan menjen, dolgozzunk együtt!

Hogy cége hogyan szerepelt, nagyban függ a képviseletét ellátó hostesseken. Ezt mi pontosan tudjuk, ezért mindent megteszünk azért, hogy a legmegfelelőbb munkatársakat biztosítsuk rendezvényéhez, prómóciójához.

Irodánk által közvetített hostok - hostessek valamennyien: 18 és 35 év közötti fiatalok, akik kiválóan kommunikálnak, felsőfokú intézményekben tanulnak, legalább egy idegen nyelvet beszélnek, és rengeteg munkatapasztalattal rendelkeznek ebben a szakmában.

Professzionális hostess szolgáltatást nyújtunk az alábbi területeken:

 • Promóciók, kóstoltatás, termékbemutatók
 • Fogadások, protokollesemények, konferenciák, kiállítások
 • Szórakoztató, sport- vagy kulturális rendezvények
 • Gyermek-és ifjúsági programok
 • Prospektus- és szórólapterjesztés
 • VIP vendégek és ügyfelek kísérése
 • Idegen nyelveket jól beszélő hostessek biztosítása

 

Mi az, amivel nem szolgálhatunk?

 • Sikertelen rendezvényekkel
 • Elszúrt promóciókkal
 • Rossz cégmúlttal
 • Keserű szájízű ügyfelekkel

 

Ennek oka pedig abban rejlik, hogy kiemelt figyelmet szentelünk

ügyfeleinknek és a megoldandó feladatokra koncentrálunk.

100% minőségbiztosítással dolgozunk!

Egyéni ügyfeleknek

Van egy rendezvény, amin szeretné minőségileg képviseltetni cégét, termékét?Vendégfogadás, konferencia, ügyfél regisztráció, kóstoltatás, gyermekprogram? Hostesseink megsokszorozzák cége jelenlétét!

 Tudjuk, hogy a host- és hostess közvetítés több mint egyszerű közvetítés - ezért gyakorlott, az adott témában vagy szakterületen jártas munkaerőt adunk Önnek.

25 év tapasztalatával, több száz referenciával és és sikeres munkaórák ezreivel garantáljuk az abszolút minőséget.

Többet szeretne megtudni munkáinkról? Kérjük, kattintson!

Referenciáink