Hostesseink

Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy pontosan átlássuk a ránk bízott munka lényegét, a velünk szemben támasztott elvárásokat, és az Ön cégének célkitűzéseit. Ezek alapján választjuk ki az esemény, promóció szempontjából legmegfelelőbb hostesseket, hostokat, akik az Önök segítségére lehetnek. Cégünk folyamatosan bővíti adatbázisát, mely alapján megbízóink számára a legtökéletesebb munkatársakat tudjuk kiválasztani. Melléjük tapasztalt vezetőt is küldünk, hogy cége képviselete a legjobb, legmegbízhatóbb kezekben legyen.

 

Irodánk által közvetített hostok - hostessek valamennyien:

 

  • 18 és 35 év közötti fiatalok,
  • egyetemi, főiskolai hallgatók, vagy már diplomával rendelkezők,
  • akik tanulmányaik alatt, legalább 2-3 évig tudnak hostess feladatokat vállalni. Így próbáljuk hosszú ideig biztosítani ügyfeleink részére az általuk kiválasztott, megszokott és begyakorlott, cégismeretekkel rendelkező hostess-csapatot.

 

Hostesseink felkészítése

A jelentkezők - válogatás, képzés és vizsgáztatás után - ezeket az ismereteket sajátítják el maximálisan: 

  • az etikett-protokoll gyakorlatban való alkalmazását, 
  • a csapatmunka, az alkalmazkodás, problémamegoldás és a szervezés feladatait
  • elsajátítják a megjelenés és öltözködés módját a rendezvények protokoll fokához kapcsolódóan
  • gyakorlati útmutatást kapnak a hostessek feladatairól valamennyi rendezvényfajtát illetően, - mivel ügyfeleink megszokták, hogy a helyszínen való betanítással nem kell idejüket tölteni.

 

A felkészülést követően a leendő munkatársak irodánkban elméleti és gyakorlati vizsgát is tesznek. Csak a sikeres vizsgát tett hostessek-hostok válhatnak a Kepes Hostess Ügynökség csapatának tagjaivá.

 

Ruháink

Kosztümök, ruhák

Elegáns kosztümök, illetve koktélruhák, felsőrészek és ingek, szoknyák és ezek kombinációinak tárháza közül választhat. Ezeket megrendeléséhez biztosítjuk. Ha mégis egyéb formaruhát képzelne el, akkor az öt letelési fázistól a ruhák beszerzéséig rugalmasan segítünk mindenben.

Estélyik

Hosszú fekete estélyi ruha, diszkréten mélyített dekoltázzsal, strasszokkal. Bordó muszlin stólával kiegészítve, díjátadókon és bálokon is elegánsan viselhető.

Jelmezek

Kihívó és érdekes összeállítások, céges rendezvényeken, kötetlen partikon, különleges kiállításokon viselhetik hostesseink speciális jelmezeinket.Kiegészítőként ügyfeleink rendelkezésére áll többek között: piros, narancs, zöld, szürke, világoszöld, sötétkék sálak, bordó stólák, kék parókák és szandálok is.