Partnereink

Cégek melyeknek segítettünk, és melyekkel még most is jó kapcsolatot ápolunk - köszönhetően a kölcsönös megelégedettségnek. Ezúton is köszönjük, hogy bizalmukkal kitüntették ügynökségünket és minket választottak!

Referenciáink

Ők már minket választottak. Válasszon minket Ön is! Ha szeretne teljesen biztosra menni, és kíváncsi korábbi munkáinkra, akkor nézze át az alábbi képes referencialistánkat!

Rólunk írták

 

Megbízóink és munkavállalóink visszajelzése egyaránt fontos számunkra, hiszen ezek alapján tudhatjuk, hogy jó úton járunk és fejlődhetünk a teljesség igényével. 

Válasszon minket társul a következő rendezvényéhez, s ígérjük, hogy a legjobb formánkat hozzuk! 

"A Kepes-Junior Hostess Kft. segítségét gyakran vesszük igénybe rendezvényeinkhez. Hostesseik a legkülönfélébb eseményeken is remekül megállták helyüket: a Médiplatformon felállított standunkon koktéllal kínálták vendégeinket, a Westendben Valentin-napi rendezvényünkön párokat invitáltak fotózásra, de az sem okozott gondot számukra, amikor negyven ember exkluzív  - 50 méter magasban történő – ebédjét kellett koordinálni. Hostesseik mindig nagyon kedvesek, udvariasak, és promóciós tevékenységek esetén igen meggyőzőek voltak."

Mészáros Ilona, ügyvezető-tulajdonos Momentum Communications Kft

"Ma kaptam Ernest König tábornok úrtól, az európai Unió Közös Kül- és Biztonságpolitikai szakértőjétől, egy az Európai Jövőkép cimű, Parlamentben rendezett konferenciát méltató levelet, amelyben külön köszönetet mond a segítségére lévő hostessek munkájáért és kért, hogy elismerését tolmácsoljam. Elismeréssel és üdvözlettel"

Wurdits Erzsébet MINISZTERELNÖKI HIVATAL

„A Kepes-Junior Hostess Kft.-vel már többször dolgoztunk együtt, vásárlói interjúk lefolytatására. Hostesseik kiválóan alkalmazkodnak a kükönbözö típusú emberekhez, az interjúkat zökkenőmentesen tudtuk minden alkalommal lefolytatni, hiteles adatokkal. Hostesseik mindig nagyon udvariasak, az ügynökséggel a kapcsolatunk kiváló, a koordináció pontos, és rugalmas - ha esetleg részünkről új kérés merült fel. Mindig készen állnak egy új kihívásra, és az ár-érték aránnyal is elégedettek vagyunk. Reméljük még sokáig együtt tudunk dolgozni!"

Barbara Schwarz CEE Manager RDG Consulting ApS

"A lehető legjobb szervezés és legelbűvölőbb hostess csapat, akikkel eddig együtt dolgoztunk! Arra kísértettek bennünket, hogy hamarosan visszatérjünk Magyarországra, és újra a kepes Ügynökség segytségét kérjük szakmai kiállításainkhoz. Alig várjuk már az újabb lehetőséget!"

Villert Mónika Medicongress Hungary Kft.