Protokoll rendezvényeink

Ügynökségünk egyik fő profilja a protokoll rendezvények hostess szolgálata, a protokoll-felügyelet, valamint a rendezvény előkészítésében tanácsadói és protokoll-főnöki szolgáltatás...
Öregbítse cége hírnevét egy jól megszervezett és levezényelt rendezvénnyel! Higgye el, ügyfelei, vendégei nem felejtik el, kinél érezték jól magukat! Ebben pedig a legjobb partnert találta meg, hiszen segítünk:

Konferenciákon - rendezvényeken

A vendégek fogadásában és regisztrációjában

...mert tudjuk, hogy mennyire fontos az első benyomás. A regisztrációs folyamatok során hostesseink a következőkben segítenek igény szerint:
•    érkezők ellenőrzésében és regisztrálásában,
•    leafletek kiosztásában,
•    elérhetőségek regisztrálásában (adatbázis bővítés céljából),
•    utólagos létszámellenőrzésben.
Ha velünk dolgozik, biztosítjuk, hogy  rendezvényének további lebonyolítása is kifogástalan lesz vendégei számára!

Kiemelt vendégei kíséretében

Legfelkészültebb hostjaink és hostesseink személyesen látják el VIP vendégei kíséretét az egész rendezvény ideje alatt.

A ruhatár gördülékeny kezelésében

...hogy rendezvénye után ne legyen sor és várakozás, így a hangulat az utolsó percig felhőtlen marad.  Sőt a búcsúajándékok kiosztásában is számíthat hostesseink megbízhatóságára, ha extre kedvességet szeretne nyújtani vendégeinek búcsúzóul!

Idegen nyelvi rendezvények, konferenciák lebonyolításában

Profi, akár felsőfokon beszélő, magasan képzett hostesseink is rendelkezésére állnak, ha rendezvénye külföldről fogad vendégeket:

Középfokú nyelvtudással: az adott nyelven a hétköznapi beszéd szintjén kiválóan kommunikáló hostessek – hostok, valamennyi világnyelven, valamint héber, japán, cseh, szlovák, román, albán, szlovén, török, holland nyelveken.

Felsőfokú nyelvtudással: idegenvezetéshez, és maximum "fülbesúgós" tolmácsoláshoz, illetve kísérő hostess-tolmács feladatokhoz, személyes és csoportos idegenvezetések szervezése, kizárólag igazolvánnyal rendelkező hostess-idegenvezetők közreműködésével.

 

.

.

.

.

Kiállításokon

"Okos" megoldások

Felejtse el az egyszerű termékbemutatást, mi sokkal többet nyújtunk ennél. Tegyen próbára minket! Kiállításokon nem csak elsőrangú képviseletet biztosítunk termékének, de hostesseink otthonosan mozognak a technológia terén is. Lehet okos mobil, ipad vagy bármilyen kütyü, nem jelent gondot, ha a közönség bevonásáról van szó és ismertetni kell a részleteket.

Ha kell még egy kis szervezés

Mivel teljes körű megoldást szeretnénk biztosítani Önnek, igény esetén vállaljuk a kiállítás során felmerülő járulékos feladatokat is:  programok összeállítása, azok levezénylése, potencionális vevők megszólítása a legmegfelelőbb kommunikációval.

 

Promóciós szolgáltatásaink

Ha hírverés és reklám kell.

Amikor nyilvánosságra van szükség

Promóciós szolgáltatásaink között első helyen a komolyabb szakmai felkészülést igénylő hostess munkák állnak. Ilyen a szépségápolási és kisháztartási gépek, a szépségiparhoz kapcsolódó termékek bemutatása, melyet Budapesten és országosan is vállalunk. Egyéb klasszikus hostess-promóciós tevékenységet folytatunk az egész országra kiterjedően, mint: szórólapozás, kérdőívezés, tableten való információgyűjtés, kóstoltatás, kuponosztás, gyermekrendezvények lebonyolítása, stb.
Teljes körű ügyintézés
Vállaljuk a promóciók kellékeinek szállítását, tárolását, feltöltését, valamint minden ügyfelünk számára a promócióhoz szükséges területfoglalási engedélyek beszerzését intézzük. Hostesseink a promóció, termékbemutató alatt kívánság szerint konkurenciafigyelést, és polcszervízt is végeznek.

 

Tőlünk garantáltan elvszik a szórólapját

Hogy miért? Mert hostesseink pontosan tudják, hogyan kell megjelenni és hatni a járókelőkre. Ott vagyunk bárhol, ahol megrendelőink szeretnék: plázákban, szupermarketekben, köztereken, pályaudvarokon.  Szórólapjait garantáltan célba juttatjuk.

Speciális megjelenések

Tudjuk, hogy a technikáé a jövő. Így hostesseinket speciálisan felkészítettük arra, hogy okos-eszközökkel is könnyedén tudják megállítani az embereket, és eljuttatni hozzájuk az Ön üzenetét. Nem csak kézzelfogható termékek és szolgáltatások promócióját vállaljuk tehát, de technikai újítások, alkalmazások, szoftverek és programok bemutatóit is magabiztosan bonyolítjuk le.

Autós promóciók

Vidéki promóciókhoz gépkocsival rendelkező felkészült hostesseket is tudunk biztosítani. Tényleg mindent vállalunk és megoldunk, amit csak a kampánya megkívánhat...

Speciális munkaerő-közvetítés

Kifejezetten ügyfélszolgálati, recepciós, asszisztensi pozícióba keres talpraesett, jól képzett, fiatalos munkaerőt? Nincs ideje végigmazsolázni, kiválasztani, megszűrni a több száz jelentkezőt? Részmunkaidőre, vagy akár teljes állásra kellene egy olyan megnyerő, friss arc, ami méltón képviselheti cégét vendégei, ügyfelei előtt? Segítünk!

Ha elkél a segítség...

...Vállajuk a feladatot, mivel sok olyan diplomás, vagy éppen a diploma felé tartó fiatallal dolgozunk együtt, akik nem csak megbízhatóak, de az emberekkel való kifogástalan bánásmód is a kisujjukban van. A nyelvtudás sem jelenthet akadályt, sőt! A közvetített munkaerőt minden esetben HR-es kollégánk interjúztatja a szükséges kompetenciák feltérképezése mentén, hogy Megbízóinknak minden esetben a legmegfelelőbb munkaerőt biztosítsuk.

 

Nem kell mást tennie...

 ...Mint felvenni velünk a kapcsolatot, pontosan leírni a feladatot és elvárásokat, mi pedig csapatunkból kiválasztjuk a szerintünk megfelelő személyeket. Ezután szűkítjük a kört a legkörültekintőbben. Így Önnek már csak a feladatra legalkalmasabb jelöltek közül kell válogatnia. Időt, energiát és pénzt spórolhat velünk, ráadásul biztosítékot vállalunk az általunk kölcsönzött / közvetített munkaerőre is!

Protokoll tréning mindenkinek

Mert az etikett sosem megy ki a divatból! Más szóval: ki ne szeretne egy-egy hivatalos alkalommal magabiztosan mozogni a jómodor és etikett szabályai által előírt mezsgyén? Egy talpig úriembert, vagy egy finom úrinőt mindenhol jó szájízzel jegyeznek meg. Ha szeretné csiszolni a saját, vagy éppen kollégái hétköznapi sármját - szívesen segítünk. Könnyed és élvezetes lesz, ezt garantáljuk!

Tréning magánszemélyeknek

A Hétköznapi protokoll tréningünk magánembereknek szól, akik a hétköznapi munkájuk-tevékenységük során szeretnék szakszerűen alkalmazni a protokoll különböző helyzetekre és szituációkra vonatkozó szabályait.

A Rendezvényi Protokoll Szakértő képzés a Magyar Public Relations Szövetség égisze alatt jött létre.  A rendezvények területén dolgozó PR és marketinges szakemberek továbbképzése az MPRSZ által akkreditált képzési rendszer keretében.

 

Tréning és csapatépítés cégeknek

Illem és protokoll előadásokat és gyakorlati tréningeket is biztosítunk bármely olyan szakma részére, ahol a protokoll szabályainak ismerete, betartása és gyakorlatba való átültetése fontos a munkatársak számára. Használható, hétköznapi illem - mindenkinek.

Csoportos, csapatépítő jellegű foglalkozások megszervezését és lebonyolítását vállaljuk ügyfeleinknek, valamint cégeknek. Garantáljuk, a könnyed, emészthető, jópofa és hasznos pár órát!

 

Munkáinkból

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatkérés